Όροι Χρήσης
484
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-484,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Όροι Χρήσης

Πριν κάνετε χρήση του δικτυακού μας ιστότοπου, σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης πριν από τη δημιουργία οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για οποιαδήποτε απορία, ένσταση ή διαφωνία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Το KMS V.I.P. Transfer έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους χρήσης σύμφωνα με τις ανάγκες του καθώς επίσης έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες (πελάτες) για οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ: Το KMS V.I.P. Transfer δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύει όσον αφορά την απεικόνιση των αναγραφόμενων υπηρεσιών που προσφέρει.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος ανήκει στην εταιρία KMS V.I.P. Transfer και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διάθεση, μεταποίηση του δημοσιευμένου υλικού χωρίς γραπτή έγκριση από την εταιρία.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το KMS V.I.P. Transfer δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Για αυτό το λόγο δεν κρατάει σε καμιά φάση της πλοήγησης ή της συναλλαγής σας δεδομένα χαρακτηρισμένα ως ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Με την τοποθέτηση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε στοιχεία σας που είναι απαραίτητα για την αποστολή της παραγγελίας και εκεί το σύστημα θα σας ρωτήσει αν επιθυμείτε αυτά τα στοιχεία να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση.